Tuesday, 5 April 2011

bior awok yang ngumumkann.......!!!

hahahaahah..!!!!!! hahahahaahah..!!!! hahahaahah..!!!!!!!

ituje yang mampu Odah cakap...xpernah odah rasa puas ati sepanjang 22tahun setengah odah tgk 
ANUGERAH BINTANG POPULAR best macam malam semalam....hAHAHAHAHA!!!
ADOIHH........odah sambil2 type ni pon asyik nak tergelak macam haper..!! ahahahahahahah..!!!! sebabnya???
nak tahu sebab aper??saper saper yang tengok kompom kerat jari setuju kalau odah cakap yang sebenarnya..
Usop Wilcha yang mencuri perhatian bersama rakan seperjuangan beliaw..(wahh..macam patriotik jap)..
Johan Raja Lawak...hahahahahahah..!!!!!!!
adoii...nak buat blog pon payah..!! ahahahahah......!!!

ermmm....meh nak laser skit........*ouch..!!!!

so far show malam abpbh2010 kelmarin biasa jewr..ala2 berjalan di low yat plaza...
nampak menarek stop tengok.....the rest sama jekk.........*yawn....hahahaha...sorry ni ikhlas dari hati...
show bosan gilerrr.....ngan pengacara majlis kelam kabut......Zizan hilang arah tujuan...
kejap lawak kejap tak......Sharifah Shahira kejap2 itu..kejap2 ini......adoihhh!!!!
blom lagi Kak Engku.....yg ketawanya macam err.....err.......sila tgk balik klip utube yewr.....


*ouch..!!!!!


and....shima????saper Shima tu???ala yang duet ngan Alyah tu......by the way Alyah pakai persalenan dari Rizman Ruzaini....oooohhh...CANTEK..!!! MAK SUKER..!!!! berbalik topik asal..
saper Shima tu???alaaa....dia antara pemenang idola BH tula.....sedey bukan aper...kalau korang perasan la..
microphone dia cam tenggelam skit...perasanx??kesian Shima tu teran la suara dia sampai tegang2 urat..
(salah satu kelebihan tgk di televisyen yewr..bule nampak segala macam)

and yang pasti bila Alyah dah bersuara tenggelam Shima ngan Ella skali...hahahah!! sorry....!!
tu yg telinga Odah dengar yewr......vocal Alyah terus menerus membunuh suara Ella dan Shima..hahahah....
go Alyah go..!!! hahaahahahah...!!!!    :P

back to the tajuk asal........jenggg...jenggg...jengggg.....

tak odah sangka....Usop dan Johan dua nama yang cukup kerdil dikalangan artis artis yang vass malam populer tu telah menggegarkan Arena of Star Genting Highland...nilah penangan Hantu Kak Limah Balik Rumah...
film berwajah masyarakat melayu di kampung tu dah berjaya membuakkan fenomena...buktinya tengoklah...
hamper semua manusia bernyawa di Arena Of Star tu menggoyangkan tangan mengikut alunan Usop Wilcha..
adeker artis yang boleh buat macamtu selama sejarah ABPBH ni dianjurkan???hahahah...tu dia penangan Usop Wilcha.....populariti datang kepada beliaw lambat tetapi BERBALOI..!!! saper jew tak kenal Usop Wilcha??hahahahahah.....adoiihhhhh....gelak lagi ok!!

and penutup malamtu..ohhh!!! sangat ok???sangat bestttt and cute rasa nak geget Tok Iti..!!!
dengan persalenan dari Rizman Ruzaini juga which is favourite Tok Iti uolzz.........kelasssss...!!!!
Tok Iti menari...bergoyang OMG sangat cute,.....xtaw nak describe tapi bila tgk Tok Iti malam tu...
hilang segala masalah.....antara penutup ABPBH terbaek juga pernah odah tgk....masa Tok Iti ikut rentak
Nobody by Wonder Girls odah duk jerit and lompat2 kat umah sorang2 cam orang xsiuman...!!!
giler xsuker..!!! orang yang xde perasaan jew tgk Tok Iti malamtu xrasa paper ok??!!


*nampak sangat fanatik..hahahahahahahaah.....




pendek kata...malam ANUGERAH BINTANG POPULAR 2010 diselamatkan oleh Usop Wilcha,Johan Raja Lawak and Tok Iti.....sorry to say....ni luahan peribadi  odah je yer...odah pon xmampu nak anjurkan majlis macamtu but as viewer ni cuma pandangan odah....harap xdela saper2 yang xpuas ati yewr...


*mampos aku kalau Kak Cham BH baca niihh.hahahahah.....AMPUNN...!!!! BALA NIIHH..!! BALA..!!






Lastly...!!!!!!!!

kak Nita malamtu gilerrrr cantek..!!! moment lagu Simply The Best by Tina Turner berkumandang.....kak Nita ngan lincahnya catwalk sambel buat trademark beliaw berpusing sempat lagi menghiburkan penonton....itulah kelebihan seorang Diva tanah air....persona yang hebat serta tutur budi bicara dan santun yang kalah artis baruniihh.....tapi kenapa sampai skang beliaw takde terima paper anugerah??janganlah esok dah xder baru terhegeh2 nak kasi anugerah...camtula orang kita..yang takde tu baru nak kenang2...huh..!!!teringat masa kak Nita perform single mantop beliaw Seksis pada abp tahun2 lepas.....show tu beliaw tak rehearse ok.....terus belasah jer...artis2 yang laen MAMPOO KERR???!!

*OUCH..!!!!! 



     "kalau kilat sabung menyabung....lagi saket hussin......"
 

ehhh..!!!! lupe pulokkk..!!!!!
Yuna malam tu sangat vass yewr..cantek tak terperi persis bidadari dari kayangan yang mengalunkan suara beserta melodi yang sangat merdu ibarat siren yang muncul dari dasar laut...... ngan gown itam yang sangat cantek untuk red carpet...persalenan masa show sangat diffrent from yuna punye style but seriously gohjezzz..*ikut nada eksaited Oprah ok...

kilafairy juga cantek malam tu...ngan gown sendat ikut perincian tubuh beliaw yang sedap mata memandang sedap lagi...err.....sedap lagi kalau xde kontroversi......kannnnnnnnnnnnn...!!!!


lasssst...!!!!
fasha sandha sangat hooottt..!!!!! gown rona gold tu mmg siyesly made for her like heaven..!! kudos to Wanpa..!!! i <3 fasha ..!!!  :) 




EHHHHHHHHH..!!!!! LUPE LAGI..!!!
PERSALENAN hijau yang Aida Khalida pakai sangat cantek ok..!! damnnn she's gohjezzzz...*ikut lagi nada Oprah...
saper cakap pakai tudung xnampak hot dan luscious??!!
kak Aida Khalida terrrrrrbaeekkkk..!!! muahxx!!! 
   

2 comments:

  1. hahaha...hamboi nyah...komen kau kemain panjang lagi ye. dah macam bace berita harian dah aku rase. hahaha. ;p

    ReplyDelete
  2. ahaahah..uolzz...ni bukan berita harian yewr..ni namanya BBP...Berita Bukan Propa..!! ahahahah....sebagai mereka yang memerhati event2 berprestij niihh haruss iolzz jentik kasi cuit sikit..hahahahah!!!

    ReplyDelete